Es presenta el ‘Estat de la Cervesa Artesana a Catalunya. 2018′ amb dades actualitzades del sector.

Per tercer any consecutiu som promotors conjuntament amb GECAN (el Gremi d’Elaboradors de Cervesa Artesana i Natural) de l’informe tècnic ‘Estat de la Cervesa Artesana a Catalunya’. En aquesta versió renovada amb les dades de 2018 s’ha tornat a assolir una molt alta participació (vora el 93%) la qual cosa evidencia l’interés que té el sector per aquesta recopilació de dades.

Beer Events s’ha encarregat de la part tècnica de l’estudi, fent la captació i posterior análisis de les respostes obtingudes. El resultat es troba en aquest Dossier Informatiu a lliure disposició per tal d fer difusió del sector de la cervesa artesana al pais.

L’informe desvetlla dades interessants com que la producció total aumenta un 20% respecte l’any anterior, la quota de mercat ja és del 1,8%, es generen 338 llocs de treball directes repartits per tot el territori i aumenta l’us de matèries primeres i l’exportació. En l’informe trobareu moltes més dades.

Aquest informe ha estat encarregat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, interessat per conèixer i recolzar el moviment cerveser artesà català tan arrelat i vinculat al territori. Bona lectura!

PD: Per si és del vostre interés, podeu consultar els Informes de l’any 2016 i 2017.