Pla de Promoció Mediona 2023

Sant Joan de Mediona, Juny de 2023

Cita ineludible en el calendari cerveser, el segon dissabte de juny, tot aficionat a la bona cervesa es dirigeix a l’Alt Penedès per gaudir de la Mostra de Cervesa Artesana de Mediona. Enguany es va celebrar el 10 de juny de 2023, sent la divuitena edició. 

De la ma del Consorci de Promoció Turística del Penedès i l’organització de la Mostra, enguany des de Beer Events es va generar un Pla de Promoció de la Mostra que va rebre el suport de la Diputació de Barcelona per tal de promoure la pròpia Mostra com la destinació posant en valor  els seus atractius turístics.

El Pla de Promoció ba fixar de tres àrees de treball. Continguts digital mitjançant un espai web dedicat. La producció i distribució del cartell d’enguany i una activació en el Barcelona Beer Festival.

Així, en la onzena edició del Barcelona Beer Festival duta a terme el 26, 27 i 28 de maig de 2023 a Fira de Barcelona, la Mostra va tenir un stand propi decorat amb referències a la Mostra i a on es servia una cervesa edició especial pel festival feta per la cervesera local Ales Agullons, organitzadors de la Mostra. Sent l’esdeveniment amb el target més focalitzat als amants de la cervesa artesana.

L’activació es va complementar amb la producció d’uns flyers amb la imatge de la Mostra i un codi QR que apuntava a la web de la Mostra. Obtenint uns números de visitants més que satisfactoris. 

La 18 edició de la Mostra de Mediona va tornar a ser un gran èxit del que estem orgullosos d’haver-hi format part!

Skills

Posted on

21 de juny de 2023