La Salve Bizkaia Festibala 2023

Bilbo, Juny de 2023

El 10 i 11 de Juny de 2023 va tenir lloc la primera edició de LA SALVE BIZKAIA FESTIBALA, celebrada a La Terminal, antiga Fàbrica d’Estampacions i Caldereria ubicada al centre de l’illa de Zorrozaurre, Bilbo.

Més de 2.000 persones s’hi han acostat per gaudir de música i cerveses locals basques. La selecció cervesera i coordinació de la participació de les principals cerveseres basques ha estat duta a terme per Beer Events. La programació de bandes de música en viu i Dj´s de Bilbo ha estat possible gràcies a la col·laboració amb el festival de música BBK BILBAO MUSIC LEGENDS FEST.

Juntament amb l’organitzadora La Salve, en una gran barra cervesera es van poder degustar cerveses de Biscaia de les cerveseres de BOGA GARAGARDOA (Mungia), TITOBLAS BREWING CO (Gorliz), LAUGAR BREWERY (Gordexola) i DRUNKEN BROS (Zamudio). Les gipuscoanes BIDASSOA BASQUE BREWERY (Irun), MALA GISSONA (Oiartzun) i BAGA BIGA FAKTORIA (Donostia). Així com les cerveseres d’Araba GARAGART (Gasteiz) i BAIAS (Urkabustaiz).

LA SALVE FESTIBALA 2023 s’ha realitzat amb el suport de la Diputació Foral de Bizkaia.

Skills

Posted on

26 de juliol de 2023