NOFX Final Tour

Barcelona, Maig de 2023

Desde fa uns quants anys Beer Events ve col.laborant amb HFMN i ENTZUN en la producció dels seus esdeveniments musicals a Barcelona, com el Barna&Roll i les gires de Bad Religion.

En aquest cas, NOFX es despedia del seu públic en una última i multitudinària gira molt especial. A Barcelona 3 dates consecutives han permés als integrants de NOFX assolir totes les demandes dels seus fans i els espectacles que ens han oferit seran molt difícils d’oblidar. Tres nits, amb tres shows diferents per repasar tota la seva discografia.

Beer Events es va tornar a encarregar de gestionar bona part de la producció en la coordinació tècnica de l’esdeveniment. Per nosaltres treballar en aquests tipus de projectes és un vertader plaer i motiu d’orgull que cada any els promotors confiin en nosaltres.

Com és habitual en aquest tipus d’esdeveniments, el festival està esponsoritzat per una marca de cervesa industrial per lo que la nostra feina no gira al voltant de la cervesa artesana, si no que es basa en vetllar pel bon funcionament de l’engranatge festivaler, aportant el know-how adquirit durant anys d’organització d’esdevenimens multitudinaris.

Tot i així, en aquesta edició es va poder gaudir d’una bona IPA feta pels amics de La Pirata Brewing amb una edició especial elaborada pel festival Barna & Roll. Festival que serà el proper Juliol i a on tornarem a dur a terme tasques de producció. Ens veiem allà!

Skills

Posted on

29 de maig de 2023