Petit Komité Cerveser

A finals de juliol de 2023 i sense fer massa soroll, vam presentar el nou projecte anomenat Petit Komité Cerveser: una trobada en grup reduït d’amics i amigues del BBF a un espai cerveser per tal de compartir un tast de cerveses amb temàtica diferent per a cada ocasió. 

El Petit Komité Cerveser és un projecte petit (per poca gent), però de gran contingut i satisfacció. Els viatges de l’equip de Beer Events sempre són una bona excusa per a donar a conèixer cerveses exclusives d’arreu. 

VOLUM I:  CERVESA VALENCIANA. Okasional Beer, Barcelona 12 de Juliol de 2023

Es va presentar com un ‘beer trip’: vam reproduir el viatge que acabàvem de realitzar pel País Valencià visitant algunes de les seves cerveseres. A cada una d’elles, els vam demanar que ens expliqués quina cervesa volien que les representés per a un tast que faríem posteriorment; les vam portar, i així, mentre les tastàvem, explicàvem els seus projectes i la seva història. Vam ocupar la sala de tast de l’Okasional (el Xavi sempre tan disposat!) i vam estar gairebé dues hores i mitja gaudint de les anècdotes i les cerveses.

Amb tot, el motiu principal de la nostra visita a València era fer una cervesa col·laborativa amb en Vicent Bernal de COSA NOSTRA BREWING, el flamant guanyador del premi a la millor cervesera del 2023 del prestigiós concurs Barcelona Beer Challenge International Awards. Vam anar a trobar a en Vicent i vam elaborar una session IPA que vam decidir anomenar Barcelona Nostra. I ja que la presentàvem el 19 de setembre de 2023 a Barcelona, ens vam animar a organitzar el volum 2 del Petit Komité Cerveser.

VOLUM II: COSA NOSTRA BREWING CO. 15 Taps, Barcelona 10 de setembre de 2023

El capítol d’aquesta trobada va girar entorn de les cerveses de Cosa Nostra amb la presència del seu cerveser, que va generar tanta expectativa que en menys de 6 hores es van exhaurir les poques entrades a la venda que disposem a la web del BBF. A més, el tast el vam dirigir al nou bar 15 Taps (un altre Xavi mega entregat) del carrer Floridablanca 108 de Barcelona: molts motius per no perdre’s aquest selecte esdeveniment!

VOLUM III: CERVESES JAPONESES. Gaijin Sushi, Barcelona 10 d’octubre de 2023

Després del viatge al Japó com a jutge de MIKEL SAN RIUS, es va celebrar un tast amb degustació de 3 tapes japoneses i 5 cerveses exclusives que en Mikel va portar del seu viatge.  El grup reduït,  va poder degustar per primera vegada a Europa 5 cerveses úniques que van anar acompanyades del boníssim menjar del Gajin Sushi (gràcies per acollir-nos!). 

 

VOLUM IV: BAMBERG NACHTS. Noumades, Barcelona 21 de desembre de 2023

El viatge a BirraAventura (Brauvebiale i Bamberg)  de la Judit i el Mikel va donar per molt, i per aquest motiu van preparar un tast de diverses cerveses alemanyes. Els assistents van poder viatjar amb ells, que a més de tastar algunes de les GRANS cerveses clàssiques, els dos amfitrions vàren aprofitar per explicar unes quantes anècdotes de les seves BAMBERG NACHTS. Gràcies a Noumades per la seva hospitalitat!

VOLUM V: MEGABLENDS TOER DE GEUZE. Barna Brew Born, Barcelona 21 de maig de 2024

L’equip de Beer Events va viatjar a Flandes per a conèixer el Toer de Geuze de primera mà i gràcies a Visit Flanders, es va presentar un tast vertical de Megablends, cerveses úniques i exclusives que són una barreja de lambic de productors que formen part del Toer de Geuze. El tast es va fer a la recent estrenada Barna Brew Born (que bé vàrem estar!) i es va poder tastar cerveses molt úniques i especials,  i els assitients van conèixer una mica més Flandes i la història del Toer. Vam acabar el Toer amb un tast de bombons flamencs (exquisits!) que ens va portar l’Àngeles de Visit Flanders. Gràcies!! 

Skills

Posted on

20 de setembre de 2023