Terra i Gust 2023

Parc de la Ciutadella, Setembre de 2023

El Terra i Gust és una fira d’alimentació sostenible que es celebra cada any durant les festes patronals de Barcelona (La Mercè). Aquesta 3ª edició es va celebrar al Parc de la Ciutadella amb una assistència en constant creixement des de la primera edició. És la festa de referència de l’alimentació sostenible on no hi pot faltar la bona cervesa social i de qualitat per a oferir una vertadera experiència pels sentits.
Beer Events gestiona la part cervesera, seleccionant i contactant amb els projectes del territori que millor encaixen amb les singularitats del projecte. L’Estupenda, Birra08, Clúster Cerveser, La Cervesera de Poblenou, Cyclic i Kibus van ser les cerveseres encarregades d’aportar el seu granet de sorra al contingut d’aquesta gran Fira, junt amb cates, showcookings, tallers, concerts, premis i per suposat, una selecció excepcional de gastronomia local i sostenible.

A més, hem ajudat als promotors (AGT i Slowfood) amb la producció de l’espai i gestió de les cerveseres abans, durant i després de l’esdeveniment.
No us perdeu el video resum i marqueu-ho en vermell al calendari, ens veiem a les pròximes festes de la Mercè!

 

Skills

Posted on

28 de setembre de 2023