International Conference Beer Tourism

La Universitat de Lille va organitzar una Conferència Internacional ‘Colloque international / International conference’ amb el següent títol: ‘ELS « TERRITOIRES DE LA BIERE » : PROMOTION TOURISTIQUE ET DEVELOPPEMENT DURABLE ‘ /’“BEER TERRITORIES” : TOURISM PROMOTION AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT’ els dies 15 i 16 de setembre de 2023.

Durant aquests dos dies, la Universitat de Lille juntament amb l’empresa dinamitzadora/ agència Echappée Bière va organitzar una sèrie de ponències, tallers i taules rodones al voltant del Turisme Cerveser, el tema central d’aquestes jornades, i on Beer Events va ser convidada a participar amb una interessant ponència.

Veus autoritzades de tot el món van exposar, van debatre i van intercanviar idees sobre l’aportació d’aquest nou turisme tant a nivells de sostenibilitat, econòmics, culturals i de territori; de com es pot organitzar, visualitzar, explotar; es van mostrar exemples de rutes existents i de models explorats i es va debatre voltant nous models i idees a tenir en compte, a adaptar en altres territoris.

Òbviament Beer Events, com a empresa experta en aquest camp, i sota la conferència titulada ‘Els clés de la création d’expériences touristiques dans els brasseries artisanales de Catalogne: de l’origini à la dégustation, la chaîne de valeur cruciale dans els stratégies de construction d’une destination touristique de la bière’, vam ser presents i vam mostrar els projectes que hem creat i dinamitzat dins del nostre sector, més una bestreta de com estem desenvolupant el pla estratègic al costat d’algunes fàbriques que volen transformar el seu obrador i definir una nova activitat turística en el seu interior, generar una activitat secundària altament visible i interessant.

Després de l’exposició de la mà de Judit Càrtex, es va generar un interessant torn de preguntes i un mini debat sobre el valor que aporten aquests nous productes, aquesta nova activitat organitzada, en aquest cas focalitzat al nostre país.

Participar en aquest tipus de jornades ens enriqueix i enorgulleix molt dau el seu alt nivell de ponències, de ponents i d’intercanvi d’idees. Podeu trobar el programa sencer aquí.

Skills

Posted on

19 de setembre de 2023