Petit Komité Cerveser (vol2)

15 Taps, Barcelona 19 de setembre de 2023

A finals de juliol i sense fer massa soroll, vam presentar el nou projecte anomenat Petit Komité Cerveser: una trobada en grup reduït d’amics i amigues del BBF a un espai cerveser per tal de compartir un tast de cerveses amb temàtica diferent per a cada ocasió.

El volum 1 el vam presentar com un ‘beer trip’: vam reproduir el viatge que acabàvem de realitzar pel País Valencià visitant algunes de les seves cerveseres. A cada una d’elles, els vam demanar que ens expliqués quina cervesa volíen que les representés per a un tast que faríem posteriorment; les vam portar, i així, mentre les tastàvem, contàvem els seus projectes i la seva història. Vam ocupar la sala de tast de l’Okasional (el Xavi sempre tan disposat!) i vam estar gairebé dues hores i mitja gaudint de les anècdotes i les cerveses.

Amb tot, el motiu principal de la nostra visita a València era fer una cervesa col·laborativa amb en Vicent Bernal de COSA NOSTRA BREWING, el flamant guanyador del premi a la millor cervesera del 2023 del prestigiós concurs Barcelona Beer Challenge International Awards. Vam anar a trobar a en Vicent i vam elaborar una session IPA que vam decidir anomenar Barcelona Nostra. I ja que la presentàvem el 19 de setembre de 2023 a Barcelona, ens vam animar a organitzar el volum 2 del Petit Komité Cerveser.

Per tant, el segon capítol d’aquesta trobada va girar entorn de les cerveses de Cosa Nostra amb la presència del seu cerveser, que va generar tanta expectativa que en menys de 6 hores es van exhaurir les poques entrades a la venda que disposem a la web del BBF. A més, el tast el vam dirigir al nou bar 15 Taps (una altre Xavi mega entregat) del carrer Floridablanca 108 de Barcelona: molts motius per no perdre’s aquest selecte esdeveniment!

Estigueu ben atentes a les noves edicions del Petit Komité Cerveser que encara que sigui un projecte petit (per poca gent), es demostra de gran contingut i satisfacció. La seva periodicitat serà de cada sis setmanes i en breu anunciarem el tema i el lloc del següent Petit Komité Cerveser: caldrà que sigueu ràpides per tal de reservar la vostra plaça!

Skills

Posted on

20 de setembre de 2023