MOSTRA MEDIONA 2020 ONLINE

,

La festa anual de la cervesa artesana es manté viva amb una edició online que ajunta al sector arreu del territori.

La crisis sanitària deguda al Covid-19 ha anat provocant el tancament de pràcticament tot el calendari anual de la cervesa artesana. La primera va ser el Barcelona Beer Festival i en cadena van venir molts d’altres esdeveniments. Entre d’ells, la Mostra de Mediona, punt de trobada anual del sector el segon dissabte de juny a l’Alt Penedès.

La bona relació existent amb l’organització de la Mostra (Ales Agullons) va fer que plantegéssim conjuntament una edició diferent de la mostra que mantingués els seus valors: Difusió de cultura cervesera i punt de trobada del sector. D’aquesta forma, es va plantejar una doble via: Una plataforma online on mostrar les cerveseres participants i fer directori d’activitats i de botigues online. I per altra banda, fomentar les trobades a cerveseres, bars i punts cervesers seguint en tot moment l’estat de desconfinament a cada territori.

La mostra online va deixar unes xifres per sobre d’expectatives: 77 cerveseres participants. 26 tastos online (12,100 visualitzacions), 68 punts de celebració. 69,2k€ de volum de negoci generat a les webs de cerveseres i 91,7k€ de negoci generat en els locals presencials.

Per tot plegat, fem una valoració molt positiva de l’adaptació de l’esdeveniment a un entorn digital que no treu les ganes que tenim de que arribi ja el juny vinent i ens retrobem a Mediona tot brindant amb bona cervesa i entre amics com cada any.

Skills

Posted on

24 d'agost de 2020