MOSTRA MEDIONA 2020 ONLINE

La festa anual de la cervesa artesana es manté viva amb una edició online que ajunta al sector arreu del territori.

La crisis sanitària deguda al Covid-19 ha anat provocant el tancament de pràcticament tot el calendari anual de la cervesa artesana. La primera va ser el Barcelona Beer Festival i en cadena van venir molts d’altres esdeveniments. Entre d’ells, la Mostra de Mediona, punt de trobada anual del sector el segon dissabte de juny a l’Alt Penedès.

La bona relació existent amb l’organització de la Mostra (Ales Agullons) va fer que plantegéssim conjuntament una edició diferent de la mostra que mantingués els seus valors: Difusió de cultura cervesera i punt de trobada del sector. D’aquesta forma, es va plantejar una doble via: Una plataforma online on mostrar les cerveseres participants i fer directori d’activitats i de botigues online. I per altra banda, fomentar les trobades a cerveseres, bars i punts cervesers seguint en tot moment l’estat de desconfinament a cada territori.

La mostra online va deixar unes xifres per sobre d’expectatives: 77 cerveseres participants. 26 tastos online (12,100 visualitzacions), 68 punts de celebració. 69,2k€ de volum de negoci generat a les webs de cerveseres i 91,7k€ de negoci generat en els locals presencials.

Per tot plegat, fem una valoració molt positiva de l’adaptació de l’esdeveniment a un entorn digital que no treu les ganes que tenim de que arribi ja el juny vinent i ens retrobem a Mediona tot brindant amb bona cervesa i entre amics com cada any.

Skills

Posted on

24 d'agost de 2020