Cervesa artesana a l’aula

Lliçà d’Amunt, Agost de 2023

Al llarg d’aquest curs acadèmic 2022-23 ha tingut lloc la primera edició de l’escola de formació cervesera organitzada pel Craft Beer Cluster en el que Beer Events ha realitzat les tasques de Secretària Acadèmica, elaborant els plans d’estudi i coordinant el desenvolupament dels cursos.

Un total de 90 alumnes han participat en algun dels sis cursos programats de 30 hores cadascú. Els cursos s’han agrupat en tres eixos: Operativitat en una fàbrica d’elaboració, Hostaleria i Marketing i vendes.

La formació era orientada a treballadors en actiu i/o en l’atur i s’emmarcava en el programa Conforcat a Mida del Consorci per a la formació Contínua de Catalunya finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU. En el número 27 de Juny 2023 de la revista Informa’t podeu llegir una àmplia entrevista per saber més de l’experiència.

El Craft Beer Clúster és una entitat de segon nivell on empreses dedicades a la cervesa artesana s’han unit per encarar aquests reptes col·lectius de sector. Aquesta formació n’és un exemple clar i un èxit d’assistència i valoració per part dels participants. Hem de seguir apostant fermament per la col·laboració i per construir eines de sector en la formació i altres àmbits.

Skills

Posted on

28 d'agost de 2023