Turisme Cerveser

Barcelona Craft Beer Tour, 28 d’octubre de 2022

Que hi ha un turisme que visita el nostre país cercant la riquesa gastronòmica i cultural és un fet, i darrerament s’hi ha afegit la cervesa artesana com a producte molt valorat: l’alta  qualitat, la diversitat d’estils i la oferta hostelera especialitzada ha posat el destí ‘Barcelona’ com a bon reclam per aquest tipus de visitants inquiets.

A BeerEvents, com a empresa coneixedora i dinamitzadora del sector, organitzem i coordinem visites cerveseres guiades fetes mida: la darrera, la que els nostres amics de l’associació de cervesers independents suïssos (Baar AG, Felsenau, H.Müller AG, Luzern AG, Rosengarten AG, Jungfrau AG entre d’altres) ens van demanar el propassat 28 d’octubre de 2022. Els vàrem dissenyar i acompanyar en el que vam anomenar ‘Barcelona Craft Beer Tour’.

Es tractava de proposar i coordinar diverses visites en una sola jornada per la ciutat de Barcelona. Conèixer a peu de planta diferents models de projectes elaboradors de cervesa artesana, tastar les seves cerveses i alhora, aprendre de manera distesa realitats diferents a les seves. 

El pla proposat i molt aplaudit va constar d’una visita a una fàbrica cervesera moderna i de tendència (Cerveceros Garage). Seguidament i amb servei de bus privat, visitàrem una altra micro-cervesera (gairebé) pionera amb ambició de barri i lligam de ciutat (Birra 08). La tercera aturada era a un projecte complet: bar, restaurant, micro-fàbrica i sala de concerts (La Textil). Tastos en totes elles amb els seus brewers explicant els processos i el perquè del  producte. Un bon dinar a La Textil va donar peu a obrir debat sobre els models visitats. La tarda va estar dedicada gaudir de la primera jornada del Mash! Festival, per acabar amb un gran sopar a un dels restaurants amb gran oferta cervesera i de maridatge, El Racó d’en Cesc.

La valoració per part del grup va ser extraordinària, deixant palesa la capacitat d’ajustar-nos a cada una de les propostes plantejades.

Skills

Posted on

7 de novembre de 2022