Fòrum Gastronòmic

Fira de Barcelona, Novembre de 2022

 

Els passats 7, 8 i 9 de novembre de 2022 va tenir lloc una nova edició del Fòrum Gastronòmic a Barcelona, on es va citar el sector professional gastronòmic del país. Una edició d’èxit amb més de 300 expositors i 16.000 visitants professionals què es van trobar a Fira Barcelona per posar-se al dia de les darreres novetats del sector gastronòmic i crear vincles professionals entre els assistents. 

Beer Events va coordinar un stand de la ma PRODECA sota la marca de la GASTROTECA, a on sis cerveseres del país van poder ser presents col·lectivament en una fira de primera línia. En aquest projecte ens van acompanyar Rec Brewing, Les Clandestines, Cervesa del Montseny, Reptilian, Poch’s i Pirata Brewing. 

El dia inaugural, l’espai cerveser de la GASTROTECA  va rebre la visita de l’honorable Sra. Teresa Jordà, Consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. de Ima. Montserrat Ballarín, Regidora de Comerç, Mercats, Consum, Règim Interior i Hisenda. El Sr. Carmel Mòdol, Secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i el Sr. Alvaro Porro, Comissionat de Economia Social, desenvolupament Local i Política Alimentària. Totes elles van poder xerrar amb els cervesers presents i veure l’estat actual del sector cerveser.

Fòrum Gastronòmic

La cervesa artesana va ser representada al projecte ‘La Cuina de l’espai Catalunya’ a on va tenir lloc el tast ‘L’artesania cervesera a Catalunya’ presentat pel cuiner i divulgador gastronòmic Pep Nogué i amb la participació de Miquel-Àngel del Castillo (Les Clandestines), Xavi Pereira (Cervesa del Montseny), Jordi Marce (La Minera) i Mikel Rius (Barcelona Beer Festival).

Fòrum Gastronòmic

Les sis cerveseres han valorat amb una nota excel·lent la participació, de la qual han sorgit una bona pila de contactes comercials que ara toca materialitzar en clients. Totes elles han mostrar una gran satisfacció i la voluntat de tornar a participar en un futur en accions semblants.

Skills

Posted on

16 de novembre de 2022