Terra i Gust

La cervesa artesana protagonista a la Fira de la Restauració Justa i Sostenible.

31 octubre de 2021

En el marc de la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible Barcelona 2021, a La Rambla Santa Mònica de Barcelona ha tingut lloc Terra i Gust, una fira amb 16 restaurants que aposten per la gastronomia sostenible, un mercat de petits productors Slow Food i un espai gestionat per Beer Events centrat en  cerveses artesanes de proximitat, 

Terra i Gust, la Fira de la Restauració Justa i Sostenible, ha tancat a través de la cuina les activitats que s’han organitzat a Barcelona durant la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible. Durant aquests dies, s’ha convidat a entendre la relació entre els hàbits alimentaris i aspectes tan transversals com la crisi climàtica, el desenvolupament econòmic local, la cultura, la política, els drets socials i la salut, en el marc de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible. 

Per aquesta cita que ha dut a la cervesa artesana al cor de la ciutat, Beer Events ha fet una selecció d’aquells projectes cervesers de proximitat que aposten a diari per valors de sostenibilitat i vincle amb el territori. Les cerveseres participants han estat Màger, Kibus, La Cervesera del Poblenou, Les Clandestines de Montferri, L’Estupenda, Lo Vilot, Quana, Santa Pau Ales i Segarreta. 

Terra i Gust ha comptat amb la col·laboració de Turisme de Barcelona i del Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Política Alimentària i el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona. A part, la cita ha estat organitzada per Slow Food Barcelona i l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, amb una llarga trajectòria dins el món de l’alimentació sostenible com a motor de la transformació ambiental, social i econòmica.

 

 

 

 

Skills

Posted on

31 d'octubre de 2021