País de Cervezas: El festival de la cultura cervesera

En el marc del centenari de Cerveceros de España, Madrid va acollir el festival dels seus associats mostrant l’àmplia varietat de cerveses que es produeixen al nostre país.

Els passats 27, 28 i 29 de maig de 2022 va tenir lloc la primera edició del festival anomenat ‘País de Cerveses’ promogut per Cerveceros de España. Beer Events es va encarregar de la conceptualització i producció del mateix.

 

Cerveceros de España és l’entitat que agrupa la pràctica totalitat de la producció de cervesa al nostre país, uneix les cerveseres més grans i conegudes i les més petites per descobrir. Totes elles (43 cerveseres) van compartir espai d’igual a igual en una zona de degustació que oferia als consumidors varietat, gastronomia i molta, molta cervesa, sempre sota un consum responsable i acompanyat d’aliment. Aquesta participació de diferents tipus de cerveseres va ser una fita extraordinària que al món ha passat molt poques vegades i, a Espanya, va ser la primera vegada

Beer Events va ser responsable de la conceptualització de l’esdeveniment i la seva producció completa. Per a aquest projecte, es va comptar amb la participació activa en el branding de l’agència DSCD. Originalment, el festival s’havia de desenvolupar a la gran entrada de l’Estació Gran Teatre CaixaBank Príncipe Pío (Madrid) però finalment un canvi d’última hora el va traslladar al pavelló 1 d’IFEMA.

Des del primer moment es va definir la difusió de cultura cervesera com un dels pilars. És per això que es va dissenyar una Zona d’Activitats, una aula polivalent, on es van oferir tallers de tast, cursos, xerrades, maridatges, elaboració i tot allò referent a la Cultura Cervesera que cada dia creix en aquest país. 17 activitats donades per les pròpies cerveseres que no van donar descans a la Zona d’Activitats.

Aquest esdeveniment va ser clau per confirmar que Madrid es va convertir en la capital europea de la cervesa, amb motiu del Centenari de Cerveceros de España, ja que aquesta mateixa setmana es va celebrar el Brewers Forum i la 38a edició de l’European Brewery Convention (EBC).

Podeu veure més detalls del País de Cervezas a la memòria d’aquesta primera edició AQUÍ.

Skills

Posted on

1 de maig de 2022