Get Together – Flandes

Barcelona-Madrid, Novembre de 2014

L’Oficina de Turisme de Flandes a Espanya (Visit Flanders) realitza un esdeveniment de caràcter lúdic-professional per presentar las seves novetats i oferir als seus col·laboradors i prescriptors del sector (agències de viatges i periodistes) la vivència d’ una experiència positiva vinculada a Flandes. Aquest any es planteja al voltant de la cervesa (la cervesa belga és Patrimoni Immaterial de la Humanitat) i la gastronomia en ser un dels eixos principals en la comunicació del destí.

Per tal de dur-ho a terme, fa l’encàrrec a Beer Events de conceptualització i execució, amb dues dates consecutives a Barcelona i Madrid. Es presenta la idea d’una festa-fira gastronòmica amb diferents stands on degustar cervesa i plats típics de Flandes: es dissenyen  i preparen sis propostes de maridatge amb cerveses i diferents plats de l’espectacular gastronomia flamenca.

Els espais escollits, són dues ubicacions emblemàtiques i amb encant,  tals com el Poble Espanyol (Barcelona) i la Galeria UnoNueve (Madrid). En els dos casos, Beer Events, fa les creativitats ad hoc i la producció de material promocional com les copes de vidre de degustació i proveir i coordinar tot l’equip de producció.

Un esdeveniment únic on es busca promoure Flandes com una destinació turística de primer nivell, oferint una varietat d’activitats que reflecteixen la seva rica cultura i història. Get Together és una oportunitat única per descobrir i enamorar-se de Flandes.

Skills

Posted on

25 de novembre de 2014