Birraso 2013

Els passats 6 i 7 de setembre de 2013 va tenir lloc la primera edició del BirraSo, el primer festival que posava al mateix valor la selecció musical i cervesera: 10 bandes i 10 cerveseres triades amb detall pel seu bon fer. 

El festival va tenir lloc a la plaça central del Poble Espanyol i va ser una coproducció entre les promotores musicals BuenRitmo i HFMN i Beer Events. Aportant cadascú el seu coneixement per fer un festival rodó en tots els sentits. La nostra part, òbviament, es va centrar en la part cervesera. Fent les instal·lacions de barres, gestió del staff i la selecció de les cerveses presents.

Per la promoció del festival es van coordinar una serie de col·laboracions musico-cerveseres a on diferents bandes van visitar una cervesera per elaborar una edició especial. Durant el festival es van poder tastar les cerveses Naparbier Betagarri, Guineu Dr. Calypso, Fort The Excitements i Guineu Soul Ale (Fundación Tony Manero). 

Un festival únic, pioner i innovador que va unir dues grans passions de tots els assistents: La bona música i la bona cervesa.

 

Skills

Posted on

12 de setembre de 2013