Conferència Esdeveniments Cervesers

Responent a l’amable invitació de la Universitat d’Alcant, participàrem de bon grat a la jornada de clausura del ‘Curso de Especialización en Cerveza Artesana y Microcervecerías’. Com no podia ser d’altra manera, ens van convidar a parlar del que més sabem i ens apassiona: els esdeveniments al voltant de la cervesa artesana.

Era la primera experiència d’adjuntar a cinc organitzacions dels principals esdeveniments de la península i veure com enfocava cadascun els seus projectes. Sumat a que ens agrupàrem cinc organitzacions que ens tenim el major respecte i afecte, va sortir una xerrada molt interessant i gratificant.

Així ens trobàrem cinc vells coneguts cadascú a parlar de Domus Week, BirraSana, Feria de Mediona, Birragoza y Barcelona Beer Festival en un entorn magnífic com és el brewpub BlackLab a la Barceloneta.

Us deixem el vídeo a continuació. Són gairebé dues hores què (modèstia a part) haurien de ser interessants a tot organitzador d’esdeveniments cervesers, així com professionals del sector en general.

 

Skills

Posted on

27 de juny de 2015