TALLER MARIDATGE de MUSEU DE LA XOCOLATA

Maig, 2013

El Museu de la Xocolata de Barcelona,  és el referent en la divulgació de la xocolata mitjançant, entre d’altres, la programació d’activitats al seu voltant.  És per això que van contactar amb Beer Events, que es dedica a la producció d’esdeveniments i activitats al voltant de la cervesa artesana. 

Ambdues comparteixen la visió de considerar la gastronomia com cultura, el treball artesà com a fita diferenciadora de qualitat i el desig de fer arribar aquests productes al públic de forma positiva i vivencial.

A partir d’aquest punt amb comú, es planteja una activitat dins el museu,  amb una degustació de 5 parelles xocolata-cerveses artesanes, on mitjançant explicacions i la pròpia experimentació, el participant descobreix els lligams organolèptics que s’estableixen entre els dos productes. 

El Museu de la Xocolata té definides les 5 mostres emprades en tots els seus tastos (Jivara Lactée, Caraïbe, Manjari, Guanaja i Nyangbo), i Beer Events, usa cinc estils i cerveseres diferents per tal de donar un punt de vista ampli del moviment cerveser artesà català.

Aquest projecte va ser tan exitós que s’ha convertit en una activitat fixe dins el programa d’activitats del Museu de la xocolata de Barcelona.

Skills

Posted on

13 de maig de 2013