Big Craft Moscú 2019

Big Craft Moscú 2019

Moscú,  juny de 2019

Per tercer any consecutiu el BBF viatja amb una selecció de cerveseres locals al major festival de Moscú (Rússia).

El festival, conegut com a Big Craft Day, es celebra en un emplaçament espectacular (el hall d’una antiga estació de trens) al centre de Moscú. Aquest any s’ha celebrat la 5ª edició, amb més de 200 tipus de cervesa diferents, entre les quals hem sigut representats per una molt bona selecció de cerveseres: La Vella Caravana, Alegria, Zeta, Cerveza Tyris i Cervecera Península.

Representants de cada cervesera viatjaren, junt amb els seus productes, al festival donant a conèixer la qualitat del sector al nostre país. Aquesta visita és bidireccional doncs es part d’un projecte de col·laboracions amb altres festivals que promou el Barcelona Beer Festival, doncs vàries cerveseres russes ens visitaren al BBF la passada edició dins el marc d’aquest projecte.

Des de el BBF ens encanta dinamitzar aquest tipus de col·laboracions donant peu a festivals d’altres països a gaudir de les millors cerveseres del nostre panorama, a la vegada que nosaltres al BBF podem degustar cerveses internacionals de gran nivell.

Skills

Posted on

1 de juny de 2019