200 TASTOS I VISITES GUIADES A MORITZ

El novembre de 2017, La Fàbrica Moritz  Barcelona, va contractar a Beer Events per donar suport a les visites guiades i tastos fets a la seva seu de la Ronda Sant Antoni de Barcelona. Després d’un procés inicial de definició i formació, un equip de personal de Beer Events va començar a realitzar aquestes visites i tastos. 

La Fàbrica Moritz és un espai emblemàtic de la ciutat que es va reformar al 2011 pel prestigiós arquitecte Jean Nouvel respectant les antigues instal·lacions cerveseres. És emocionant per tot cerveser veure i tocar els fermentadors de ciment on ja al segle XIX, altres cervesers elaboraven. Pura història i patrimoni industrial que lluir.

L’equip de Beer Events format per poder realitzar els tastos i visites uneix dues característiques: Uns alts coneixements cervesers (ingredients, elaboració, estils i cultura cervesera en general) i habilitats en la dinamització de grups per tal de fer activitats i experiències positives pels participants. 

Prop de set anys després  (i una pandèmia que va restar molts mesos) recentment hem celebrat les 200 visites i/o tastos impartits a la Fàbrica Moritz. Tota una efemèride de la que estem molt orgullosos, ajudant a fer una gran feina de difusió de cultura cervesera a la nostra ciutat.

Skills

Posted on

7 de juny de 2024