Milano, Novembre de 2023

El passat 13 de novembre del 2023 va tenir lloc a Milano una acció Taste Spain, organitzada per ICEX. L’activitat reuneix productors espanyols que tenen interès a promocionar els seus productes al país, en aquest cas van participar diverses cerveseres que formen part de l’associació Cerveceros de España. El tast va tenir lloc a l’Hotel Melià Milano i va convocar un important nombre de distribuïdors i restauradors italians interessats a descobrir la diversitat cervesera del país.

El profund coneixement del sector cerveser artesà italià per part de Beer Events, va portar l’encàrrec de cercar i gestionar el ponent del tast de les cerveseres participants. Per aquesta tasca, es va seleccionar l’experta i docent cervesera Alessandra Agrestini què, entre moltes altres activitats, és jutge habitual del Barcelona Beer Challenge i ha coordinat el stand ‘Italian Grape Ale’ al Barcelona Beer Festival.

Conjuntament es va preparar una degustació/presentació en detall de les cerveseres Dougall’s, El Camino,  Mahou – San Miguel, Naparbier i La Pirata. Cadascuna d’elles va seleccionar dues referències que es van tastar en una sessió intensa que va generar un gran interès i un munt de preguntes auxiliars. 

A Beer Events, ens sentim orgullosos de poder oferir serveis de qualitat altament especialitzats en coneixement de sector cerveser. Creiem fermament en la importància de promoure la cultura cervesera i les accions internacionals on mostra la diversitat i la qualitat de les cerveses que es produeixen al nostre país.

Skills

Posted on

3 d'abril de 2024