Beer Events dinamitza un espai de tast amb cerveseres catalanes a la principal fira professional europea.

BrauBeviale 2023                

Nüremberg, novembre de 2023

BrauBeviale és la fira professional de begudes més important d’Europa que aglutina a tots els agents que participen en l’elaboració de cervesa. Amb més de 40 anys d’història a la ciutat alemanya de Nuremberg, en 3 dies es van concentrar més de 31.000 visitants i 953 expositors, el 52% de fora d’alemanya, on es presentaren els productes, les solucions i els serveis de tota la cadena de producció de la cervesa, des de matèria prima alimentària, materials per l’envasat, packaging, maquinària, tractament d’aigua, filtratge, utillatge, racorderia, gasos, etc.

Des de 2016, Beer Events (empresa organitzadora, entre altres, del Barcelona Beer Festival) té un acord de col·laboració amb l’organització de BrauBeviale que es concreta en un intercanvi d’espais expositius a les corresponents fires. En la present edició, Beer Events va tenir una doble participació, un estand propi on explicar el festival BBF, l’InnBrew: The Brewers Convention i el concurs de cerveses (Barcelona Beer Challenge International Awards) i per una altra, va gestionar un espai de tast dirigit a professionals perquè poguessin descobrir cerveseres catalanes, dues establertes de fa anys i dues emergents, i així explorar possibilitats de negoci futures.

En aquesta edició, durant els dies 28, 29 i 30 de novembre, van ser quatre les cerveseres, amb dues cerveses cadascuna, les que van participar en aquest projecte de la mà de Beer Events: Soma, La Sitgetana, KOM i Engorile. Els tastos van ser guiats per un sommelier local i en  Joan Fiol, de l’equip de Beer Events.

Les cerveses van tenir una gran acollida, tenint en tot moment una alta participació de professionals amb interès per descobrir un mercat tan divers i qualitatiu com és el nostre. Constatació de nou, que la participació en fires d’aquesta volada, permet agafar perspectiva i corroborar l’interès internacional que hi ha per l’escena cervesera artesana del nostre país.