SEAFOOD EXPO I EL BARCELONA BEER FESTIVAL

Del 23 al 25 d’abril, a Fira de Barcelona, Gran Via, es va celebrar una de les fires de productes de mar més importants d’Europa. Enguany se celebra la 30 edició que ha comptat amb 50.530 metres quadrats nets d’espai expositiu, i que la visiten més de 29.000 compradors provinents de més de 150 països.  

Gràcies a Barcelona Turisme,  que posa amb contacte a l’empresa organitzadora Beer Events, amb l’objectiu de dinamitzar i activar un espai dins un dels pavellons on es celebrava el Seafood. Es crea així, L’ International Beer Bar,  una àrea de descans i trobada, que ofereix servei de menjar i cervesa de qualitat als assistents de la Fira. 

El bar, dissenyat per Fiol Arquitectes i construït per Servis, constava de 16 aixetes de cervesa artesana, destacant sempre el producte Local i oferint cerveses per a tots els gustos. 

L’espai també oferia maridatges amb tapes catalanes curosament preparades per La Rovira, i tenia també una selecció d’ampolles amb cerveses molt especials i difícils de trobar.

Beer Events,  un cop més,  dona suport i difon la cultura de la cervesa i dona a conèixer el producte local a un client Internacional.

Skills

Posted on

27 de maig de 2024