GRANADA BEER FESTIVAL 2019

El Barcelona Beer Festival i el GECAN uneixen esforços per participar a la cinquena edició del principal festival cerveser a Andalusia.

En una interessant sinèrgia el Gremi de Elaboradors i Cervesa Artesana i Nautral (GECAN) i el Barcelona Beer Festival (BBF) han unit esforços per tirar endavant un espai de cervesa artesana de Catalunya al Granada Beer Festival, el principal festival cerveser que té lloc a Andalusia.

Durant els tres dies del festival hi va haver un espai de degustació de cervesa catalanes que formen part del GECAN (Garage, La Pirata, Almogàver, Montseny, Guineu, Bertus, Moska, Lo Vilot). Totes elles van rebre una altíssima valoració per part del públic assistent que va poder endur-se una excel·lent impressió del nivell cerveser existent a Catalunya. Tant va ser així, que es va penjar el cartell de ‘sold out’ hores abans de tancar.

D’altra banda, van ser interessant les visites i reunions coordinades amb diferents distriuidores de la zona que es van interessar per vàries de les marques presents i se’ls va facilitar la forma de contacte per a futures compres.

Finalment, cal destacar la bona acollida per part de l’organització i les cerveseres locals. Més de 20 cerveseres participants de la zona amb les que hi va haver diverses oportunitats de parlar del gremi, el festival i la situació cervesera en general a Catalunya.

Iniciatives així permeten conèixer de primera mà el panorama cerveser d’una comunitat cerveserament activa com és Andalusia, estrènyer vincles entre cerveseres i difondre el bon estat de salut de la cervesa artesana a Catalunya.

Skills

Posted on

11 d'abril de 2019