FIRA CERVESA ARTESANA DE GRANOLLERS

maig 20, 2019

El passat dissabte 5 de juliol de 2014 va tenir lloc la primera fira de cervesa artesana de Granollers. La fira estava organitzada per Beer Events amb la col·laboració i suport (gràcies per tot!) de Granollers Mercat que va apostar des del primer moment pel projecte.

Nascuda amb la voluntat de donar a conèixer aquest producte gastronòmic de qualitat i de proximitat, va ser un èxit d’afluència de públic i de difusió de la cultura de la cervesa artesana. A la fira van participar els set cervesers actius del Vallès Oriental que van valorar molt positivament la fira per ser la primera d’aquestes característiques a la comarca. També va comptar amb dos cervesers convidats: Ratpenat cervesers (Barcelona) i DeSkaeg (Terrassa).

Els cervesers locals presents la fira van ser:

  • Art Cervesers (Canovelles). Instal·lada a la masia Can Partegàs, elabora ales i lagers naturals, sense filtrar ni pasteuritzar promovent l’ús d’ingredients locals en les seves receptes.
  • AS Cervesa Artesana (Montornès del Vallés).Elaboració de cervesa artesana, micro-cerveseria fundada en 2012 amb capacitat productiva de 100.000 l/any.
  • Can Bosc (Santa Maria de Palautordera). Cervesa Can Bosc des de l’agost del 2012, micro artesanal d’elaboració pròpia.
  • Catalan Brewery (Mollet). Cervesera independent amb producció pròpia.
  • Cervesa Sant Jordi (Cardedeu). Elaborada al Magatzem de Cal Peó, edifici industrial modernista obra de M. J. Raspall (1910).
  • Hort del Barret (Granollers). Elaboració de cerveses de qualitat, a través d’un compromís amb el mètode artesanal clàssic i la recerca i investigació.
  • Moon Brewery (Lliçà de Munt). Elaboració de 4 tipus diferents de cervesa buscant la màxima qualitat i innovació.

També estem molt satisfets de la repercusió que va tenir la fira en xarxes socials (facebook de la fira) i la gran presència en els mitjans locals, destacant un reportatge de 4 pàgines i portada que el diari referent de la comarca va fer (El 9 Nou) així com la televisió local. Tan mateix va tenir repercussió online en mitjans nacionals (com ara La Vanguardia).