Festa 8 Aniversari La Pirata

Súria, a 21 d’octubre de 2023

Molts anys com a cervesers casolans, més tres de cervesera nòmada i des del 10 d’octubre de 2023, 8 anys ja com a cervesera establerta, 8 anys de La Pirata Brewing, bé es mereixien una festassa.

I és que, des del projecte original de dos germans apassionats, valents i una mica ‘gamberros’ (en la seva accepció més simpàtica del terme) fins al dia d’avui, La Pirata Brewing ha sabut trobar el seu lloc en el món. Les seves cerveses ‘cuore’ de tall més clàssic conviuen de manera magistral amb el catàleg més dinàmic i d’estils més atrevits i moderns, treballen de meravella les barriques i s’atreveixen amb un projecte àcid que donarà molt a parlar… a la vista estan els premis recollits any rere any al Barcelona Beer Challenge International Awards. Però és que, a més, l’Aran León és un dels head brewers més respectats i estimats, el seu caràcter divertit però ferm i la seva visió de sector el van portar a la Presidència de GECAN, el gremi d’elaboradors de cervesa artesana i natural. 

Per celebrar el 8è Aniversari, La Pirata Brewing va comptar amb la col·laboració de l’equip de Beer Events per a l’organització i coordinació de l’esdeveniment: es va presentar la tremenda col·laboració la Pirata- SOMA, un cervesot carregat de llúpol i de nom ‘EWALU (8 en hawaià) en un ambient tropical, ja que la festa va tenir una ambientació tiki-surfera, es van veure una infinitat de camises hawaianes, va sonar punk-surt de la mà de la banda Destroy Babylon. Del warm up tropical se’n va encarregar el col·lectiu de DJ ‘Wake Up Jamaica’, i després del concert, van tancar d’igual manera un altre col·lectiu, ‘Dancing Mood Selector (DJ)’, més ska i reggae, menjar boníssim a base de ‘takos’ de la mà de Machete i per descomptat, molta cervesa Pirata!

Prèviament i a la tarda, una petita excursió amb gairebé 100 participants amb sortida i arribada a la fàbrica amb el seu final cerveser va ser el punt de partida de la posterior festota , allí mateix, a l’esplanada de la brewery i a l’interior del magnífic TapRoom.

Llarga vida a la Pirata i continuar celebrant!

Skills

Posted on

6 de novembre de 2023