Cursos Capacitació Professional

Lliçà d’Amunt, Novembre de 2022

El passat 19 de novembre es va formalitzar la signatura del conveni de col·laboració entre el Craft Beer Cluster (del qual forma part Beer Events) i l’Escola Sant Gervasi, el centre formador i capacitador professional referent al Vallès Oriental.

Mitjançant aquest acord s’acordava l’impuls de tres línies de formació centrades a la cervesa artesana: producció, màrqueting i hostaleria especialitzada. La sinergia permet unir l’experiència i el coneixement en la formació subvencionada per a treballadors en actiu i  desocupats del centre formatiu amb el coneixement específic del sector cerveser del Clúster.

El Craft Beer Clúster és una entitat de segon nivell on empreses dedicades a la cervesa artesana s’han unit per encarar aquests reptes col·lectius de sector. Aquesta formació n’és un exemple clar, igual que el grup operatiu de desenvolupament de cereals locals amb usos cervesers que ja està en fase de plantar en camps experimentals.

Els cursos són de presencialitat mixta. Hi ha 5 sessions de 3 hores, més 15 hores de treball en línia. Per a una formació completa de 30 hores. Ja us podeu apuntar als cursos 100% subvencionats als següents links. Places molt limitades.

LA CERVESA ARTESANA A L’HOSTALERIA (Iniciació). Impartido por Gerard Mir.

EINES DE VENDA DE CERVESA ARTESANA. Impartido por Eduard Broll.

OPERATIVITAT I CONEIXEMENT CERVESER DINS LA INDÚSTRIA DE LA CERVESA ARTESANA (Nivell bàsic). Impartido por Guzmán Fernández.

Beer Events realitza la tasca de Secretària Acadèmica, elabora els plans d’estudi i coordina el desenvolupament dels cursos. Aquesta acció, pionera al nostre sector, ens arma d’una potent eina en la sempre reclamada formació a la nostra professió.