BIÈRES ET SAVEURS

May 27, 2019

Per quart any consecutiu el BBF porta una selecció de cerveseres locals al major festival del Québec (Canadà).

Bières et Saveurs ha celebrat a principis de setembre la seva 17ena edició, sent un altre èxit de públic amb gairebé 60.000 assistens tot i que la pluja va ser la protagonista en dos dels seus quatre dies. El festival, el principal del Québec, reuneix més de 60 cerveseres, 20 llocs de menjar i tres escenaris musicals.

Amb el Barcelona Beer Festival vàrem iniciar fa quatre anys un procés d’agermanament dels dos festivals que es materialitza en la participació de cada festival en l’altre, duent una selecció de cerveseres del país. Aquest agermanament pretén anar més enllà i crear un espai de coneixença i intercanvi entre ambdós sectors cervesers.

En aquest sentit, s’han convidat a cinc cerveseres d’aquí (Soma, Tibidabo, La Pirata, Art Cervesers i Laugar) a fer una cervesa en col·laboració amb cerveseres del Québec (Les Trois Mousquetaires, Farnham, Broadway, Brasseurs du Temps). Totes elles van ser servides durant el festival en el estand del BBF-Bières du Barcelone, amb una fantàstica acollida.

De la mateixa manera, al proper mes de març, el festival canadenc vindrà al BBF portant una selecció de cerveses d’allà, sent un dels estands més buscats a les darreres edicions. El soldout de l’any passat bé ho certifica! Una relació entre festivals ben maca que no tenim dubte que seguirà per molts anys!