VISITES ALS FESTIVALS DE BOLZANO I LOVAINA

maig 20, 2019

Aquest cap de setmana hem fet un veritable doblet festivaler, visitant primer el International Craft Beer Meeting a la ciutat italiana de Bolzano i d’altra banda el Leuven Innovation BeerFestival de Lovaina (Bèlgica).

No coneixíem el festival italià i ens va enamorar. Vàrem rebre l’amable invitació dels nostres amics i jutges italians Anna Borrelli i Lorenzo Dabove ‘Kuaska’ per tal de fer de jurat a la primera edició d’un concurs cerveser que va tenir lloc en paral·lel al festival Kubo Beer Award i no vàrem dubtar ni un moment d’anar-hi. Una selecció de setze jutges internacionals amb gran experiència amb qui sempre és un gust compartir deliberacions i bones estones cerveseres.

Ens vem trobar a un festival molt ben organitzat, en un emplaçament màgic (el Castel Mareccio, del segle XV i emblema de la ciutat), centrat en cerveseres locals del Tirol. Una oportunitat magnífica per tal de descobrir noves cerveseres que poder en breu podrem gaudir en el Barcelona Beer Festival.

Un vol directe Milà-Brusseles ens va dur fins un dels nostres festivals favorits: El Leuven Innovation BeerFestival organitzat per la cervesera Hof ten Dormal. No és casual que haguem estat presents en les seves quatre edicions i sempre acompanyant a una cervesera del nostre pais, convidada per l’organització en el marc de col·laboració que tenim amb el BBF.

Enguany van ser-hi present els bons amics de Lo Vilot que van deixar a molta gent bocabadada pel seu projecte REAL de Farm Brewery de cercle tancat. Poques cerveseres tenen un vincle tan proper amb el camp com ells. Amb unes cerveses excel·lents que van rebre molt bones opinions al festival. També ens va servir per fer contactes amb cerveseres molt interessants cara futures edicions BBF.

Cap de setmana intens de molta cervesa tastada i molta bona gent coneguda. Feina dura 🙂