Tast a Hostalers del Pallars

Fundació Alícia, a 20 novembre de 2023

Al Teu Gust, Aliments del Pallars de l’Ajuntament de Tremp organitza les Jornades d’Innovació per a hostalers del Pallars a Fundació Alícia: consta d’un seguit de tallers aplicats en temàtiques diverses tant a la cuina com a sala i ajuden a la innovació i dinamització d’aquest sector. 

En aquest marc, Fundació Alícia (el prestigiós i reconegut internacional centre amb vocació social, dedicat a la innovació tecnològica en cuina, a la millora dels hàbits alimentaris i a la valoració del patrimoni agroalimentari) ha comptat amb Beer Events per organitzar un taller amb tast sobre cervesa artesana: hem explicat els valors que aporten les cerveseres catalanes, hem fet un repàs de bones pràctiques a l’hostaleria amb la compra, presentació i servei del producte i hem donat resposta a moltes preguntes de l’imaginari popular més a les que han sorgit dels propis professionals hostalers. També s’ha fet una petita introducció al maridatge gastronòmic amb cervesa artesana i s’ha obert un bon debat.

Hem presentat i tastat cinc cerveses de cinc cerveseres catalanes de muntanya, tots ells projectes de gran qualitat i aportació al territori com són El Gall Negre d’Arsèguel amb la seva MÄRZEN, Ctretze de la Pobla de Segur de amb la Brown Ale OBAGA, REFU Birreria de Bossòst amb la IPA 20 MINUTOS, Poch’s de Castellfollit de la Roca amb la Belgian Dark Strong Ale BRUNA DEL PIRINEU i Lacalavera de St. Joan de les Abadesses amb la BRETTERNITY, Sour Grape Saison envellida en barrica de vi blanc. 

L’ambient de treball que es genera a l’espai de Fundació Alícia, la professionalitat del seu equip i la capacitat organitzativa, sumat a la nostra àmplia experiència en aquest tipus de formacions/taller ha propiciat una sessió d’alta satisfacció cap els professionals assistents alhora que els ha donat claus per la promoció i integració de la cervesa artesana catalana a les seves ofertes i cartes.

Orgulloses de la nostra contribució per tal de convèncer als restauradors del Pallars a la necessitat de tenir cervesa artesana a casa seva!

Skills

Posted on

21 de novembre de 2023