TALLER-CATA CERVESES DE CAFÈ

maig 20, 2019

En el marc de l’Independent Barcelona Coffe Festival, el BBF va ser convidat a mostrar les possibilitats del cafè com a adjunt cerveser.

Tercera edició de l’ Independent Barcelona Coffe Festival cita ineludible per a tots els amants del cafè de la ciutat. Tres dies sencers dedicats al voltant del moviment independent del cafè i punt de trobada de professionals i aficionats.

Els dos primers dies eren exclusius per a professionals, on es van donar cita torrefactors, fabricants de maquinària i altres professionals del sector. Dissabte era el dia obert al públic general que va respondre omplint l’Espai 88 del Poblenou fins a la bandera. Dissabte també va ser el dia de tallers i tastos vinculats al cafè i el seu entorn.

Vam rebre l’amable invitació de participar al IBCF amb un taller-tast de cerveses de cafè, pràctica molt estesa en el món del craft beer. La majoria en estils com Imp. Stout o Porter però cada vegada la creativitat arriba a mes estils.

Un sold-out poc després de posar-les a la venda feia intuir que seria un gran taller amb un públic entès i interessat. El taller va constar de dues parts: Analitzar el procés d’elaboració de cervesa i en què diferents moments s’incorporava el cafè i de què manera. I d’altra banda, veure les propietats organolèptiques que aporta el cafè en diferents cerveses de la forma més pràctica existent, el tast.

Una estona impagable, gaudint de bona cervesa i difonent cultura cervesera. Com festival cerveser ens encanten aquest tipus de col·laboracions amb altres esdeveniments apassionats i fets des de la passió, afecte i respecte pel producte. Llarga vida a l’IBCF !!