SWAB – FIRA D’ART CONTEMPORANI DE BARCELONA

maig 20, 2019

Del 2 al 5 d’octubre va tenir lloc el SWAB, la Fira internacional d’art contemporani al pavelló italià de Fira de Barcelona. Vem acceptar contents l’amable invitació de l’organització a participar al SWAB-Picnic.

Allà vem compartir espai amb els amics de Panes Creativos i La Viandateca, unint forces per presentar una proposta gastronòmica de qualitat que encaixés bé amb l’esperit de la fira i fos bona mostra de com apreciem i cuidem el producte artesà. Es va crear una atmosfera de picnic, amb una decoració escaient. Tot això rodejats de mostres d’art com ara l’espectacular mural creat per Victor Castillo que ens va acompanyar tota la fira a la zona Picnic.

Al llarg dels quatre dies van anar rotant per les cinc aixetes instal·lades diferents cerveses artesanes, la majoria locals. Un gran punt de descobriment tant pels expositors i visitants locals com per l’alta presència d’assistents internacionals que van gaudir adonant-se que la ‘craft beer’ és també una realitat al nostre país.

Una experiència que valorem molt positivament pel que ens va aportar de difusió de la cultura de la cervesa artesana. Mirarem de repetir-hi!

També estem molt satisfets de la repercusió que va tenir la fira en xarxes socials (facebook de la fira) i la gran presència en els mitjans locals, destacant un reportatge de 4 pàgines i portada que el diari referent de la comarca va fer (El 9 Nou) així com la televisió local. Tan mateix va tenir repercussió online en mitjans nacionals (com ara La Vanguardia).