SPANISH CRAFT BEER CORNER EN BRAUBEVIALE 2018

maig 20, 2019

Beer Events dinamitza un espai de tast amb nou cerveseres espanyoles a la principal fira professional europea.

Braubeviale és una de les fires professionals líders que aglutina a tots els agents que participen en l’elaboració de cervesa. Amb més de 40 anys d’història a la ciutat alemanya de Nuremberg, en 3 dies es van concentrar més de 40.000 visitants i 1000 expositors d’àrees com matèries primeres, maquinàries d’elaboració, d’embotellar, packaging, laboratori, automatització, serveis, màrqueting …

Des de 2016, Beer Events (empresa organitzadora, entre altres, del Barcelona Beer Festival) té un acord de col·laboració amb l’organització de BrauBeviale que es concreta en un intercanvi d’espais expositius a les corresponents fires. En la present edició, Beer Events va tenir una doble participació, un estand propi on explicar el festival, la area professional (BBF-Pro) i el concurs de cerveses (Barcelona Beer Challenge) i per una altra, va gestionar un espai de tast dirigit a professionals perquè poguessin descobrir cerveseres espanyoles i explorar possibilitats de negoci futures.

En aquesta edició van ser nou les cerveseres que van participar en aquest projecte de la mà de Beer Events: La Pirata, As Cervesa, Laugar, La Virgen, Tyris, Montseny, Tibidabo Brewing, Arriaca i Espiga. Els tastos van ser guiats per un sommelier local i na Lorena Bazán, de l’equip de Beer Events.

Les cerveses van tenir una gran acollida, tenint en tot moment una alta participació de professionals amb interès per descobrir un mercat emergent com és el nostre. Participar en fires d’aquesta volada, permet agafar perspectiva i constatar l’interès internacional que hi ha per l’escena cervesera artesana del nostre país.