PRIMERA EDICIÓ CCCV

maig 20, 2019

Sota el nom de Cinquanta Cerveses Catalanes a Vic, neix un nou festival que porta la millor cervesa local al Mercat del Ram a Vic.

Els companys de GatGraz van engegar un projecte nou molt engrescador: CCCV. Dins de les activitats del popular Mercat del Ram de Vic i en una ubicació privilegiada en el centre de la ciutat, van seleccionar 50 de les millors cerveses catalanes del moment, posant-les en rotació a una gran barra. En format festival, les activitats paral·leles, presentacions, menjar, música i més detalls, van estar molt ben cuidats.

Beer Events va assumir la part tècnico-cervesera, fent una instal·lació d’una barra de 15 aixetes a on anaven rotant totes les cerveses: Així s’acabava un barril, es punxava un de nou, al més estil BBF. També es va tenir cura del disseny i producció de la cartelleria superior de les barres que va donar una imatge consistent al festival.

Al llarg del festival van haver una sèrie de activitats, destacant la Taula Rodona: L’Estat del Sector Cerveser Artesà Català. Vàrem tenir el gust de poder participar, debatent amb companyes i amics com la Quiònia de Lo Vilot, en Jordi de Cerveses Montseny, Josep de Moska i l’Aran de La Pirata. Un munt d’idees i reflexions al voltant d’aquest sector tan emergent i apassionant.

Tot un èxit d’organització i públic aquesta primera edició que confiem que es repeteixi i tingui una llarga vida!