NIT DE TAPES MERCAT DE COLLBLANC

maig 20, 2019

El dissabte 3 d’octubre va tenir lloc la segona edició de la ‘Nit de Tapes’ del Mercat de Collblanc. I també per segon any vàrem ser convidats a participar duent bona cervesa a l’esdeveniment.

La filosofia és que un cop l’any, les parades del mercat es transformen en improvisats bars a on servir tapes, cadascú especialitzant-se en el seu gènere. Des de les més evidents de mini-hamburgueses de les carnisseres o gambes a la planxa dels pescaters; fins brotxetes de fruita o canalons de ceps. Cada parada treient el millor de si mateix pel gaudir dels seus clients habituals i de nous atrets al mercat per una nit especial.

Enguany vàrem fer una passa endavant i després de la bona experiència compartint parada amb els amics de Bon Tall (no us perdeu la seva carn si mai hi aneu), vàrem recuperar una parada que duia uns mesos sense activitat. Un parell de tardes de neteja profunda (al ser una ex-bacallaneria va haver feina!) i una mica d’imaginació amb la decoració, ens va deixar una parada de cervesa artesana que feia goig.

Ens encanta l’experiència d’anar a espais no especialitzats en cervesa artesana i veure de primera ma les reaccions. La bona cervesa agrada i sorprèn molt a qui no l’ha tastada. Vàrem anar amb quatre aixetes i quatre cerveses diferents i la gran majoria de públic, tornava al cap d’una estona per tastar-ne una de diferent. El millor dels senyals! I això que el de Collblanc no és un mercat qualsevol en temes cervesers, una de les seves portes dóna en front del Freiburg, una cerveseria que ens encanta!

La ‘Nit de Tapes’ va ser un altre gran èxit amb una afluència altíssima de gent amb ganes de gaudir de la gastronomia nascuda a partir del millor producte i de forma ben popular. La cervesa artesana és sento còmode en aquest entorn de proximitat i d’estima pel producte. Parlem el mateix idioma!

Tant de bo repetim en futures edicions. La nit de tapes, és una de les nostres nits preferides!!