FIRA LLIÇA D’AMUNT

maig 20, 2019

El primer cap de setmana maig va tenir lloc la primera Fira del Vall del Tenes a Lliçà d’Amunt (Vallès Oriental). En ella, empreses i associacions dels cinc pobles que conformem la Mancomunitat de la Vall del Tenes van mostrar els seus projectes, posant especialment èmfasis en energies renovables i sostenibilitat.

A Lliçà d’Amunt està la seu del Cluster Cerveser, del que Beer Events és soci fundador. El Cluster és una agrupació d’empreses del sector cerveser amb la voluntat de col·laborar per tal de promoure la cervesa artesana. Arran un acord amb l’ajuntament de Lliça d’Amunt, el Cluster té una seu d’uns 5.000 m2 a on hi ha prevista la instal·lació de diferents empreses per crear un punt d’atracció i dinamització del sector.

Com a primer capítol d’aquest vincle entre el poble i la cervesa artesana, a petició de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt des de Beer Events vàrem facilitar la presència de la cervesa artesana transversalment a tota la fira. Des d’actes concrets com els catèrings de les jornades tècniques, les de networking o l’acta institucional d’inauguració de Can Malé. A altres com el sopar-maridat. en col·laboració amb el Gremi de Hostaleria del Vallès Oriental. Es va preparar un menú degustació de cinc plats maridats amb cinc cerveses diferents d’Art Cervesers. Va tenir una gran acollida per part dels més de 50 assistents al sopar.

La part més visible pel públic assistent a la fira va ser la zona de degustació a on vàrem instal·lar una barra amb sis aixetes rotatòries a on poder tastar una bona varietat de cerveses artesanes, posant el focus de nou en cerveseres locals del Vallès Oriental. També en col·laboració amb el Gremi, es van servir combinant amb una barra de pintxos/platets a on cercar interessants maridatges.

Una molt bona experiència de difusió de la cervesa artesana a diferents nivells en una fira molt bon organitzada.