BARNA’N’ROLL

maig 20, 2019

Barcelona fa anys que es terra de festivals. Sobretot a l’estiu. N’hi ha per tots els gustos i estils musicals. Si que és cert que ens faltava un festival de punk rock i els seus derivats, a l’alçada de mogudes similars que es fan a altres ciutats del continent. També ho és que desde 2016 el tema està solucionat amb el #BarnaNRoll

Per nosaltres és sense dubte un dels nostres projectes preferits, doncs el festival ens encanta i és un plaer que any rere any els promotors confiin amb nosaltres per portar bona part de la producció de l’esdeveniment.

Com és habitual en aquest tipus d’esdeveniments, el festival està esponsoritzat per una marca de cervesa industrial per lo que la nostra feina no gira al voltant de la cervesa artesana, sino que es basa en vetllar pel bon funcionament de l’engranatge festivaler, aportant el know-how adquirit durant anys d’organització d’esdeveniments multitudinaris. Tot i així, sempre aconseguim amagar una barra de cervesa artesana a algun lloc 😉 concretament aquest any ens han acompanyat els amics de Cervesa Guineu.

Podreu trobar tota la informació sobre l’esdeveniment a www.barnanroll.com

Esperem veure-us l’any que ve allà!