SIERRA NEVADA – KEN GROSSMAN

May 27, 2019

Aquesta primera setmana de mes hem comptat al país amb la presència del fundador i propietari de Sierra Nevada Brewing Company, Ken Grossman. Arran de l’acord de distribució que ha arribat la cervesera americana amb Grupo Agora (integrada entre d’altres per Ambar i Moritz) l’històric cerveser va fer dues presentacions: Dimecres a Zaragoza a la fàbrica d’Ambar i dijous a Barcelona a la fàbrica Moritz.

Beer Events va intervenir en la producció de l’esdeveniment i fent la convocatòria. L’acte va ser tot un èxit per la gran afluència del sector cerveser que estava interessat en sentir de primera ma una de les figures cabdals per tal d’entendre el sector craft dels Estats Unitts.

Al llarg d’una amena presentació va compartir el seus humils inicis, el creixement de l’empresa fins a convertir-se a una de les principals del sector i va transmetre la passió i focus que seguia posant en el que ell considera més important: la qualitat de la cervesa.

Una sort comptar a partir ara amb les seves cerveses de forma més regular al nostre país. Un senyal més del creixement de l’interés per la cervesa artesana tant per part pel públic com per empreses cerveseres tradicionals.