BBF-Lab18

May 27, 2019

Una cata de 100 ampolles superbes serveix per posar una tanca d’or a una altra temporada cervesera.

Els organitzadors del Barcelona Beer Festival, per 4º any consecutiu, tanquen la temporada de cervesa amb una nova edició del BBF Lab.

Aquesta cita, d’oblogada assistència per als BeerGeeks, es duu a terme a finals del mes de juliol amb l’intenció de “destapar” tant els tressors cervesers acumulats a la bodega dels promotors de l’esdeveniment, com altres referències adquirides expressament per complementar l’experiència sensorial.

La primera intenció d’aquesta trobada és intentar sorprendre els sentits dels que ens acompanyen en la cita; organitzant per a un grup reduït d’assistents una sessió on durant 4 hores es pot gaudir de degustacions de 10Cl il·limitades segons desig d’entre les 100 ampolles seleccionades per a l’esdeveniment.

Entre les propostes cerveseres podríem descatar cerveses:

  • Clàssiques envellides en diferents barrils de Whisky, Ron o Cognac
  • Llupulades amb una mateixa recepta amb diferents llúpols monovarietals
  • De qualitat reconeguda en edicions passades del Barcelona Beer Challenge, premiades en diferents categories.
  • Envellides a la nostra bodega amb especial atenció com poden ser Lambics de diferents anys, cerveses belgues de gran reconeixement, o cerveses de locals productors que simplement ens encanten.
  • Europees de tendència més moderna, especialitzades en sour ale.

En aquesta edició es va repetir l’emplaçament de l’any anterior donada la bona disposició de l’equip de Garage Beer a Sant Andreu (Barcelona). Treballant amb ells hem aconseguit plantejar un esdeveniment estival en un espai reservat gaudint de les millors condicions: una moderna sala d’estar a la altura de les circumstàncies, una comoditat d’accés en transport públic i espais habilitats a l’aire lliure que sens dubte propicien un entorn màgic pel BBF-Lab.

El resultat va ser una trobada dinàmica i amigable on a més de gaudir d’una agradable nit d’estiu a la ciutat comtal, es va poder sentir el plaer de dialogar sobre cervesa amb gent que gaudia de les seves copes amb l’intenció de delectar els seus sentits i sumar-se així noves informacions als seus registres cerveceros.

Amb això, ens anem de vacances … sort i salut per a tots, fins a setembre!